Bij ontruimingen en verhuizingen kom je met veel mensen in contact

U bent hier

Categorieën

“Bij ontruimingen en verhuizingen kom je met veel mensen in contact. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het nieuwste idee dat ik graag wilde ontwikkelen namelijk “verhuis je zelf” en “mobiele opslag”. Maar hierover later meer.”

Eind mei van dit jaar schreef ik een blog over de ontwikkelingen van mijn bedrijf en ik eindigde dat blog met de hierboven geciteerde tekst.

Inmiddels is mijn nieuwe website verhuisjezelf.nu in de lucht. Ook heb ik mijn idee over mobiele opslagmogelijkheden wat meer ingevuld. Beide ontwikkelingen zijn erop gericht om klanten de mogelijkheid te geven zo veel mogelijk hun eigen verhuizing te realiseren. Daarmee sparen zij geld.

Met verhuisjezelf.nu is het mogelijk om snel inzicht te krijgen in de verhuiskosten door in de rekenmodule in de site de wensen aan te geven die men graag gerealiseerd ziet bij een verhuizing. De rekenmodule geeft een overzicht van de kosten op basis van de wensen van de klant. Maak gewoon eens een berekening, het verplicht nog tot niets.

De mobiele opslag is kostenbesparend voor klanten die hun inboedel of andere zaken tijdelijk willen opslaan. Dit komt doordat de klant zelf zijn inboedel in een opslagbox plaatst die ik voor zijn deur neerzet en, na vulling, ophaal om in mijn loods, voor een bepaalde tijd, op te slaan. Op afspraak breng ik de opslagbox terug naar de klant. Eigenlijk kun je zeggen dat er sprake is van een verhuisjezelf maar dan met tijdelijke opslag.

Ik vond het moeilijk om verhuisjezelf en mobiele opslag op een goede manier op te zetten omdat je niet vooraf de ontwikkeling van je actie kunt weten. Ik ben daarom erg verheugd over de ontwikkeling van het zelf verhuizen en de mobiel opslag omdat steeds meer klanten de weg naar mijn site weten te vinden en gebruik maken van mijn diensten. Samen maken we er dan een mooie verhuizing van. Dat is mijn inzet.

 

Vragen of opmerkingen over dit blog kunt u emailen naar info#verhuisjezelf.nl (vervang # door @)