De ontwikkeling van onze mobiele opslagboxen

U bent hier

Categorieën

“Ik vond het moeilijk om verhuisjezelf en mobiele opslag op een goede manier op te zetten omdat je niet vooraf de ontwikkeling van je actie kunt weten. Ik ben daarom erg verheugd over de ontwikkeling van het zelf verhuizen en de mobiel opslag omdat steeds meer klanten de weg naar mijn site weten te vinden en gebruik maken van mijn diensten. Samen maken we er dan een mooie verhuizing van. Dat is mijn inzet.”

De laatste woorden van mijn blog dat ging over het ontmoeten van diverse mensen zijn weergegeven in het bovenstaand citaat.

Nu wil ik iets schrijven over de ontwikkeling van onze mobiele opslagmogelijkheid.

Voordat ik de mobiele opslag, via verhuisjezelf.nu kon aanbieden was er al veel water door de Maas naar Rotterdam gestroomd. Je hebt een idee dat moet rijpen en groeien. Het eindproduct van de rijping leg je voor aan “buitenstaanders” die er hun mening en advies over geven. Bijstellingen volgen en er zijn weer nieuwe informatierondes met als uitkomst een “go”. Dan op pad om opslagboxen te vinden die passen in mijn concept wat betreft grootte maar ook wat betreft prijs. Daarna overleg met een carosseriebouwer over de uitvoering en de bouw van de aanhangwagen waarmee de opslagboxen moeten worden vervoerd. Uiteraard zijn de wettelijke regels hierbij maatgevend. Opdracht tot bouw van de aanhangwagen kan alleen als ook de financiën rond zijn dus ook daar moet ik achteraan. Uiteindelijk kan ik de opdracht tot het bouwen van een fantastische aanhangwagen geven en kan de informatie over opslagboxen en vervoer worden verwerkt in de website verhuisjezelf.nu.

Er is weer een stukje idee over het zelf verhuizen toegevoegd aan mijn site verhuisjezelf.nu en klanten kunnen hier hun voordeel mee doen.

Vragen of opmerkingen over dit blog kunt u emailen naar info#verhuisjezelf.nl (vervang # door @)