Van Ontruimingen naar Verhuizingen en Verhuisjezelf.nu

U bent hier

Categorieën

Van Ontruimingen naar Verhuizingen en Verhuisjezelf.nu

 

Het einde van mijn laatste studiejaar loopt ten einde. Na 2 studies, die in totaal 6 jaar duurden, ga ik nu mijn laatste stageverslagen afmaken en inleveren bij de docent die de stages begeleidt en dan kan ik mijn 2e MBO-diploma Monteur Vliegtuigtechniek ophalen bij Leeuwenborgh Maastricht-Aachen-Airport.

Na enkele weken vakantie solliciteer ik naar twee banen die mij aanspreken. Bij beide bedrijven eindig ik in de database waar mogelijk in de toekomst nieuw personeel uit wordt geworven zo wordt mij verteld. Omdat de luchtvaart in deze tijd veel bezuinigingen mee maakt kunnen ze geen nieuw personeel aannemen. Ik ga daar niet op wachten en begin te denken over een eigen bedrijf. Dat idee valt niet zo maar uit de lucht, ik denk al veel langer over het starten van een eigen activiteit. Mijn belangrijkste drijfveer is zelfstandigheid, en het bedienen van klanten op mijn eigen manier.

Na wat denken en afwegen besluit ik te starten met een bedrijf dat zich bezig zal houden met boedelruimingen. In augustus 2013 is het zover. Bart Smeets Boedelruiming wordt geboren. Het begin is moeizaam, ik ben blij dat ik nog bij mijn ouders inwoon waardoor mijn uitgaven laag kunnen blijven. Langzaam maar zeker gaan de zaken beter en beter. Het jaar 2014 sluit ik met een positief saldo af en ook op 2015 kan ik met een trots gevoel terug kijken.

Inmiddels heb ik de vraag uit de markt of mijn team ook verhuizingen doet positief beantwoord. Naast boedelruimingen neemt het aantal verhuizingen dat wij aannemen gestaag toe.

Bij ontruimingen en verhuizingen kom je met veel mensen in contact. Je luistert naar wat de klanten missen, en wat ze graag makkelijker zouden willen. Daar probeer ik op in te spelen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het nieuwste idee dat ik graag wil ontwikkelen namelijk “verhuis je zelf” en “mobiele opslag”. Maar hierover later meer.

Vragen of opmerkingen over deze blog kunt u e-mailen naar info#verhuisjezelf.nu (vervang # door @)